Политика приватности

Kоришћењем овог веб-сајта, прихватате ове Услове коришћења као и правно обавезујући однос који се конституише између вас као Kорисника и Народне библиотеке Брус, која управља овим веб-сајтом и који је власник информација које се прослеђују путем истог.

Повремено ћемо од вас тражити да нам доставите своје личне податке (нпр. име и Е-маил адресу) како би сте могли да примате информације путем електронске поште или телефона.

Е-маил адресе или телефони, и сви други подаци пријављених корисника сервиса на овом сајту не уступају се никоме (трећим лицима) у комерцијалне сврхе а на ваш захтев се могу и обрисати.

У случају да сте незадовољни сервисима који се реализују путем вашег Е-маила или телефона, односно на било који начин, и желите да прекинете даље коришћење, пошаљите ваш захтев за прекид сервиса. Обавезујемо се да ваше податке (формулари, анкете, коресподенција, и сл.) нећемо давати, показивати, изнајмљивати нити продавати трећим лицима.

Овај веб-сајт користи колачиће. Подаци који нам се прослеђују путем колачића служе да побољшамо Ваше корисничко искуство и омогућимо Вам несметано коришћење веб-сајта.